GASTENBOEK

lEES OF TEKEN ONS GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.82.79.137 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
94 berichten.
Ton Ton schreef op 4 november 2017 om 08:41:
Passie, deskundigheid, betrokkenheid, humor, menselijkheid. Dit zijn trefwoorden die bij Ali passen. Hij ziet steeds mogelijkheden om vooruitgang te bewerkstelligen, gaat ver om jou aan het begeerde rijbewijs te helpen. Bij mij is hem dit in ieder geval prima gelukt, zelfs met een onvergetelijke tocht door harde wind, hagel en regen naar Urk.
Naast de intensieve lessen ook nog gratis levenswijsheden en discussies over alles en niets.
Ali, jij hebt mij op jouw eigen unieke wijze door mijn gestuntel en koudwatervrees heen geholpen naar het de eerste keer behalen van het rijbewijs. Mijn twijfels steeds gerelativeerd met ‘alles komt goed’. Dank voor alle inzet en geduld.
En jawel hoor, ook ik hoor nu nog steeds ‘gas, gas, gas!’ En ‘midden van het midden’.
Evelien Evelien schreef op 2 november 2017 om 10:28:
Enkele weken geleden heb ik mijn motorrijbewijs (binnen 7 weken) gehaald bij Ali. Ali is een zeer kundige rijinstructeur. Hij sluit goed aan op de behoefte van de leerling met een persoonlijke aanpak. Ik kreeg het zelfvertrouwen dat ik nodig had.
Tijdens de lessen moet je hard werken maar vooral ook genieten, en dit werkt perfect.
Daarnaast is Ali onwijs flexibel, hij zal er alles aan doen om de lessen te plannen die je nodig hebt.
En wat hieronder ook al vaker is gezegd.. en waar geen woord aan gelogen is. Ali is niet zomaar een rijinstructeur, hij is ook een vriend!
Hans Hans schreef op 29 oktober 2017 om 21:50:
'Linkerschouder, rechterschouder, spiegel! Wat doe je nou Koekenbakker!' 's Nachts wordt ik nog vaak wakker en dan galmt dat nog na in mijn hoofd. Niet badend van het zweet, maar met een dikke glimlach op mijn smoel!
Ali wat een unieke kerel ben je en wat weet je de nodige kennis en kunde goed over te brengen. Maar daar blijft het niet bij. Je eindeloze flexibiliteit, enthousiasme en kameraadschap is ongekend. Ik heb genoten van de allereerste (proef)les tot en met het AVD examen en alles daar tussenin. Perfect geregeld en ik heb geen moment getwijfeld of ik mijn rijbewijs zou halen. Ook daar waren jouw woorden 'komt goed' volledig de waarheid. Dank je wel.
Wilma Wilma schreef op 22 oktober 2017 om 21:45:
Erg fijne tijd gehad!
Goede duidelijke lessen en zeer flexibel, alles is mogelijk.
Ali nogmaals super bedankt voor je inzet!!
Maik Vermeulen Maik Vermeulen schreef op 28 september 2017 om 20:24:
Ali, Koekenbakker, vriend


Dat ik Ali belde voor wat info wou over de opleiding voor het motorrijbewijs moest ik maar even om ‘een bakkie’ komen om even kennis te maken. Zo gezegd zo gedaan, ik kwam bij Ali om de koffie en vertelde hem dat i.v.m werk en dergelijke het super flexibel kan maar wel op korte termijn. Ali zijn antwoordt we denken hier alleen in oplossingen en ging opzoek naar examendata. Eind augustus zei Ali, het was ondertussen al eind Juli en Ali: als we ons daar samen voor inzetten dan moet dat lukken. Maar voordat hij de data wou vast zetten eerst een proefles. Twee dagen later op de motor menige fouten verder kwamen de regelmatige koekenbakker en pannekoek of ‘op wie moeten we nu weer wachten….’ al over de intercom. HEERLIJK!!!. Om een lang verhaal kort te maken. Lessen met Ali is veel meer dan het halen van een stom roze papiertje. Je maakt vrienden voor het leven met Ali, motortripjes, tips zowel tijdens rijlessen als levenslessen en nog veel meer! Prachtig!!
Ali bedankt voor deze supergave ervaring en bij deze raad ik iedereen aan om eens contact op te nemen met Ali als je van plan bent je Motorrijbewijs te halen.
Maarten Roelofs Maarten Roelofs schreef op 8 september 2017 om 21:15:
Ali Ali Ali
20 jaar geleden wilde ik al mijn motorrijbewijs halen, en ben ook begonnen toen met een paar lessen.
Toen het tegen de winter liep 4 lessen verder ben ik gestopt en is het er nooit meer van gekomen, tot ik er achter kwam dat mijn autorijbewijs binnenkort zou verlopen.
Via een collega bij Ali terecht gekomen "hij zou wel een goede zijn voor mij"
Nou niets teveel gezegd, 26 Juli was ik bij Ali voor een kennismakings gesprek, de 27ste meteen mijn eerste gratis les gehad.
Hij zei op 10 augustus kom ik van vakantie terug en dan wil ik dat je geslaagd bent voor theorie!!
Dan kan je de AVB op de 22ste doen, en 26ste AVD in Horn (Limburg)
Theorie meteen geslaagd yes
de 22ste AVB gezakt, wat was ik zenuwachtig, maar Ali regelde dat ik de 24ste meteen weer op kon in Etten Leur.
Toen we terugkwamen nadat ik geslaagd was, hebben we afgesproken om de 26ste meteen vroeg weg te rijden naar Horn. om te oefenen en meteen de boel te verkennen.
En Yes ook daar meteen geslaagd, nog een hele preek van Ali dat ik afstand moest houden etc, maar wat had ik nou aan motorervaring?
Maar Ali jonge, wat hebben we een lol gehad en wat was ik blij.
Ik heb het misschien wel afgedwongen, maar wat is het ook snel gegaan.
En ik realiseer me ook, dat je pas op je eigen motor, rijdend over de dijkjes en drukke wegen pas bewust wordt van de gevaren.
Ik hoor je nog steeds in mijn oren nagalmen, en eigenlijk vind ik het een heerlijk geluid. want dat heb je me meegegeven, dat motorrijden heerlijk is, maar ook heel veel verantwoordelijkheid van je vraagt
Ali in een woord bedankt, Koekenbakker.
Het was een heerlijke ervaring met jouw, en hoop je nog vaak te zien.
Cathelijne Cathelijne schreef op 15 augustus 2017 om 20:48:
Hoi Ali en andere lezers,
Het heeft even geduurd, maar ik had beloofd om een verhaaltje te schrijven als ik zou slagen voor mijn rijbewijs. Dit laatste is gebeurd met hulp van ik denk wel een van de beste motorrijleermeester van Nijmegen en ver daar omheen. Het leuke is dat we veel van elkaar hebben geleerd. Ik heb genoten van de rijlessen en ben super blij met mijn rijbewijs! Met trots kan ik zeggen dat ik in een keer mijn rijbewijs heb gehaald met dank aan Ali. Ali neemt de tijd voor je om alles goed te leren en zorgt ervoor dat je met succes je examen kunt halen. De lessen bij Route 66 zijn iets om naar uit te kijken. Gezellige, duidelijke en leerzame lessen zijn het keer op keer, als je het ergens niet mee eens bent kun je dat eerlijk tegen Ali zeggen en kijken je samen hoe je het anders kan aanpakken. Kortom, de lessen bij Route 66 zijn een aanrader voor iedereen die motor wil gaan rijden. Ali hartstikke bedankt!
de Jong de Jong schreef op 8 augustus 2017 om 19:46:
Ali,
Je hebt er even op moeten wachten, maar hierbij mijn recensie die jij zeker verdiend hebt. Wat heb ik altijd genoten als ik motorrijles had. Het was geen verplichting, maar het was gewoon lekker motorrijden. Ja, AVB vond ik niet zo leuk, maar het hoorde erbij en er was altijd sprake van een dosis humor. Je had alle rust om de handelingen uit te leggen, en had plezier als wij dat ook hadden. Jij was en bent mensgericht, en zag mij niet als een nummer in een kaartenbak. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat ik alles in 1 keer gehaald heb. Ik ben blij dat ik bij jou heb mogen lessen, en ik ga in de toekomst zeker een keer mee met een tocht.
Verbeterpunten? Misschien niet meer zo hard;' HOOR JE MIJ' door het microfoontje roepen, nee hoor geintje. Alhoewel ik soms nog steeds denk dat jij achter mij rijdt.
Ali, verbeterpunten kan ik je echt niet geven, blijf lekker jezelf!
Jasper Verheijen Jasper Verheijen schreef op 6 augustus 2017 om 20:18:
Nadat ik voor mijn AVD examen was gezakt bij een andere rijschool, stond ik tegen een enorme wachtlijst te kijken om opnieuw examen te doen in Nijmegen.
Via Ali heb ik binnen 2 weken een nieuw examen kunnen plannen in een andere stad, in het mooie zuid Limburg (Urmond)!
Met een mooie en opbouwende rit richting Urmond, kon ik meer gaan genieten van het rijden en bouwde ik minder spanning op voor het examen.
Met humor, wat gevloek en directe aanwijzingen heeft Ali de laatste puntjes op de i gezet, en mij heel erg mooi door het examen geloodst.

Ben je op zoek naar een scherp geprijsde rijschool met een focus op kwaliteit, lange ritten/lessen en een persoonlijke aanpak, dan is route 66 zeker aan te raden!
Francois Baljeu Francois Baljeu schreef op 5 augustus 2017 om 17:28:
Na jaren dromen van motorrijden eindelijk besloten die droom waar te maken. Dan begint de grote zoektocht naar een rijschool. Welke spreekt mij het meeste aan. Dat bleek "Route 66" te zijn. Afspraak gemaakt bij Ali en gesproken over wat ik zou willen en hoe hij het lesgeven aanpakt. Ik had het liefst ter plekke een afspraak gemaakt, maar werd eerst nog naar huis gestuurd met de boodschap dat ik ook bij andere rijscholen moest kijken. Niet veel later de proefles gevolgd en afspraken gemaakt voor vervolglessen. Ali kijkt niet heel strikt op de klok tijdens de lessen. Je moet vooral geen afspraken plannen kort na de les, want je weet nooit hoe laat je terug bent. Je krijgt les op maat. Wat je snel oppikt wordt snel aan voorbij gegaan, dingen waar je moeite mee hebt wordt wat langer bij stilgestaan. Indien nodig legt hij het 10x uit, al zal ik het woord "Koekenbakker" nog lang horen...Ook een toertocht om het IJsselmeer mogen maken. Een mooie en zeer leerzame ervaring.
Ali gaat door het vuur voor zijn leerlingen. Je bent bij hem een persoon en geen nummer.Je krijgt les op maat en alles op een respectvolle en vriendelijke manier. Ik heb inmiddels mijn examens erop zitten. Ali, nogmaals ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt en wat je voor me doorstaan hebt. Ik ga graag nog eens met je mee toeren.
Suzan de Visser Suzan de Visser schreef op 30 juli 2017 om 11:00:
Toen ik bedacht had dat ik mijn motorrijbewijs wilde halen ging ik op zoek naar een goede rijschool. Na wat googlen kwam ik bij Ali uit, en ging ik de recensies doorlezen. Zo veel recensies en allemaal zo positief. Kan bijna niet waar zijn denk je. Maar toen ik ging kijken naar hoeveel mensen afrijden bij Ali en hoeveel een recensie plaatsen kwam ik tot de conclusie dat er geen ontbraken. Dus Ali een berichtje gestuurd voor een proefles. En 2,5 maand later heb ik mijn motorrijbewijs in de pocket en heb ik onwijs veel plezier gehad met lessen!! Hele persoonlijke begeleiding, met humor en gedrevenheid. Zelf een mooi tourtochtje ontbrak niet in het pakket. Ik kan echt iedereen aanraden bij Ali te gaan lessen.
Kevin Riviere Kevin Riviere schreef op 13 juli 2017 om 13:05:
Na de eerste keer voor mijn examen AVD gezakt te zijn kwam ik via via bij Route 66 terecht. Er bleek nog van alles mis te zijn, vooral met mijn kijktechniek. Ali wist mij binnen één week in drie lessen klaar te stomen voor mijn herexamen. Door zijn ervaring als leraar in het voortgezet onderwijs kan Ali op een erg persoonlijke manier lesgeven, waarbij sterktes en zwaktes van de leerling centraal staan. In mijn geval werkt een directe aanpak, waarbij fouten gelijk worden aangepakt, wat voor iemand anders misschien helemaal niet werkt. In plaats van exact anderhalf uur rondrijden, actief leren tot Ali tevreden is met het resultaat van de les.
Niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens gezellig. Daar heb ik helaas veel te kort van mogen genieten. Ali, heel erg bedankt!
Suus Arntz Suus Arntz schreef op 22 juni 2017 om 15:08:
Samen hebben we hem geflikt, Ali!!! In the Pocket!!! 🙂
Ik heb een hele fijne lestijd gehad bij route 66, hij neemt de tijd en kijkt zeker niet op een paar minuten (uren) met zijn lestijden. Hij is erg persoonlijk en legt het graag nogmaals aan je uit. Feedback terugkrijgen vind hij ook erg belangrijk, zodat je altijd op 1 lijn zit.
Hij wil perfectie en wil graag zijn passie overbrengen dat merk je met lessen, je bent geen nummertje of eurobiljetje wat rond rijd... JE BENT EEN MENS!
Het is echt een aanrader... ik heb een fantastische tijd gehad en met mijn motorrijbewijs en een goede vriend erbij, zal ik route 66 nooit meer vergeten!
Joyce Hogebrug Joyce Hogebrug schreef op 15 juni 2017 om 17:51:
Mijn ervaringen met motorrijschool Route 66 zijn:
Ali, Ali, Ali, het is nu ongeveer 2 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs bij jou heb mogen halen. Via via bij jou terecht gekomen. Toen je me uitnodigde om eerst thee/koffie te komen drinken en je niet direct een les wilde afspreken dacht ik huh, waarom dat dan? Je vertelde me dat je het belangrijk vindt om de mensen die je les gaat geven eerst even te leren kennen, een wederzijdse klik is belangrijk, want je wilt niet les geven, maar ook heel veel plezier hebben. Yes, ik kon bij je beginnen! Iedere keer dat ik op de motor zit hoor ik je stem aanwijzingen geven, nu nog! Je bent een heerlijke vent vol humor maar ook serieus als dat nodig is. Je geeft om de mensen die je les geeft en dat merk je, waardoor het een feest is om bij je te lessen! Ik spreek je niet vaak meer, maar ik zal je nooit vergeten en ik raad je aan alle vrienden aan die interesse hebben in motorrijden, en waarvan ik denk dat dat wel zal klikken ;). Ga zo door Ali, je doet fantastisch werk en bent een fantastisch mens!
Rob v Walbeek Rob v Walbeek schreef op 9 juni 2017 om 10:17:
Persoonlijke aandacht. Dat is toch wel de grootste kracht van Ali: als geen ander weet hij de kneepjes van het motorrijden bij te brengen met zijn uitsluitend op motorrijden gerichtte rijschool. En wil je na je rijbewijs je verder ontwikkelen om het motorrijden nog beter onder de knie te krijgen, ook dat kan via de immedels tot traditie verheven Hemelvaart-Motorweekend van Route 66. Kortom, wil je je motorrijbewijs halen, kijk dan niet verder en neem contact op met Motorrijschool route 66!
Bram Bram schreef op 9 juni 2017 om 09:24:
Vandaag, dankzij de geweldige inzet van Ali, mag ik mijn A motorrijbewijs op gaan halen.
Ik ben eind Mei begonnen met lessen bij Ali en ons streven was om op mijn verjaardag (7 Juni) het avb examen te doen met de dag daarop het avd examen. Een zeer strakke planning dus, maar door de lessen van Ali en de manier waarop, heerlijk relaxed en toch zeer leerzaam, is het gelukt! Ook de lestijden zijn zeer flexibel, wat het erg fijn maakt voor full-time werkende.
Ik ga zeker nog vaker langskomen bij Ali, en houdt mij ook aanbevolen voor de Hemelvaarts-rit!
Ali ik ga de gezellige lessen missen, maar daar gaan we vast gezellige ritjes voor terug krijgen!
Iedereen die nog twijfelt om te gaan lessen, Ali is zeker een aanrader!
Ali heel erg bedankt, topgozer!
Aniies Aniies schreef op 2 juni 2017 om 15:14:
24 mei 2016 mijn motor rijbewijs gehaald bij Ali! De lessen waren een hele beleving en ervaring! Ongedwongen en gezellige sfeer! Alleen voor de gezelligheid zou je iederjaar opnieuw je motor rijbewijs willen halen! Vorig weekeinde meegeweest met de Route 66 Hemelvaartsdag tocht/weekeinde in Duitsland! Het was in een woord geweldig! Dankzij Ali van het motorrijden gaan houden! Iedere dag sta ik te trappelen om weer te kunnen rijden! Afgelopen weekeinde weer heerlijke ritten gereden! Alles mag niks moet! Zolang je het maar naar je zin hebt! Afgelopen weekeinde weer vriendschappen voor het leven gesloten! Ali je bent een bijzonder mens. Ik zou iedereen aanraden om bij Ali motor rijlessen te nemen! Koekenbakker bedankt!
Bart Bart schreef op 1 juni 2017 om 19:58:
Beste Ali,
Bijna 5 jaar geleden haalde ik bij jou mijn rijbewijs, het was een eer dit bij jou te mogen doen! Jij staat altijd voor iedereen klaar en doet dit met erg veel plezier en overtuiging. Na mijn eenzijdige motorongeval 3 jaar geleden ben ik even uit de running geweest maar heb ik het motorrijden vorig jaar weer opnieuw opgepakt. Hieraan heb ik geen moment getwijfeld. De vrijheid die je als motorrijder ervaart zou ik voor geen goud willen missen! Afgelopen weekend ben ik mee geweest om het 10 jarig jubileum van jou rijschool te vieren. Wat een heerlijke dagen hebben we samen gehad en wat een gezellige groep motorrijders! Nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen gesloten. Ali, ik zou je aan iedereen aanbevelen!
Roy Roy schreef op 1 juni 2017 om 19:19:
Vorig jaar al een berichtje achtergelaten toen ik net was geslaagd voor mijn motor rijbewijs, vorig weekend mocht ik als 'groentje' mee met de hemelvaart tocht. Zonder al te veel verwachtingen stond ik donderdagmorgen met veel motor rijders bij Ali voor de deur. De sfeer was goed en iedereen had er zin in. Na een heerlijke bochtige tocht naar de locatie in een klein maar leuk groepje was het dan toch echt begonnen! Ali heeft de alles mag en niets moet mentaliteit perfect weten door te voeren in het hele weekend. Met Marcel als berginstructeur werden de bochten steeds mooier en mooier. Elke dag had ik een glimlach van oor tot oor en 's avonds lekker met zijn allen de dag evalueren onder het genot van een drankje. Waarbij de goede sfeer het hele weekend is blijven hangen! De lessen met Ali zijn al erg aan te raden, maar de tochten met Ali des te meer! Heb genoten, bedankt topper!
Richard Richard schreef op 30 mei 2017 om 19:36:
Mooie site Ali! Wil ik toch graag ook iets op kwijt. Je hebt me laten slagen voor het motorrijbewijs wat al een prestatie is. Maar door die jaarlijkse tocht met Hemelvaart heb je me ook nog aan de liefde voor de motor geholpen. Je rijbewijs halen is 1 maar je zo lekker voelen op een motor en er echt overweg mee kunnen leer je pas echt tijdens die dagen. Echt super dat je het hebt volgehouden met me, alle credits gaan naar jou ! Mijn ervaring met Motorrijsschool Route 66 is persoonlijke aandacht en maatwerk in tijdstip en inhoud van de oefeningen. Gevolgd door de absolute after-service in de vorm van Hemelvaart tours met allerhande diverse gezellige mensen met een gelijk doel: GENIETEN ! Volgend jaar hemelvaart staat weer vast.